Liv Laga Vegetarburger med friske grønnsaker og digge dipper

Hva med å lure inn enda litt mer grønnsaker i middagen?

Denne friske og fargerike retten passer ekstra godt som sunn helgesnacks for hele familien.

Du trenger:

4 Hoff Liv Laga Vegetarburger Original

Grønnsakstaver:
1 agurk
4 gulrøtter
1 gul paprika
1 rød paprika
4 stilker stangselleri
1 pk sukkerter, forvellet

Ingefærdipp til voksne:
2 dl Kesam (eller rømme)
1 fedd hvitløk, presset
1 ss presset sitron
Ca. 2 ts frisk ingefær, finrevet
Litt salt og pepper
En klype sukker

Rosa dipp til barn:
2 dl rømme
Ca. 2 ss ketsjup

Frisk basilikum til pynt

Slik gjør du:

1. Stek Liv Laga Vegetarburgere etter anvisning på pakken.

2. Kutt alle grønnsakene i tynne staver. Sukkerertene kan fint være hele.

Dipper:
3. Bland sammen ingrediensene til hver av dippene. La ingefærdippen stå og trekke smak en liten stund før servering.

4. Del vegetarburgerne i tykke staver og server sammen med grønnsaker og dipp. Pynt gjerne med frisk basilikum.

Tilberedning av Liv Laga vegetarburgere:

Tilberedes i stekeovn fra frossen tilstand.

  1. Forvarm ovnen til 200 °C (eller i varmluft 180 °C)
  2. Fordel Liv Laga vegetarburgerne utover i en langpanne, gjerne med bakepapir i bunnen.
  3. Sett brettet med Liv Laga vegetarburgere midt i ovnen, og stek dem til de er sprø, ca. 15 – 18 minutter.
  4. Steketiden vil variere noe fra ovn til ovn.
Grønnsaksstaver