Grønn curry med Liv Laga Miniboller

Grønn curry er en smaksrik gryterett som mange kjenner fra det asiatiske kjøkkenet. Den smaker nydelig i vegetarutgave med Liv Laga Miniboller.

Du trenger:

Til 4 personer

1 pose Liv laga miniboller
1 ss vegetabilsk olje
½ grønn paprika
2 vårløk
4 stilker brokkolini eller ½ brokkoli
12 sukkererter
2 ss grønn curry
1 boks kokosmelk
Jasminnris
1 liten potte koriander

Slik gjør du:

1. Stek Liv Laga Miniboller etter anvisning på pakken.
2. Del paprika i strimler, vårløk i små biter, brokkolini i buketter og sukkererter i strimler.
3. Kok ris etter anvisning på pakken.
4. Ha olje i en gryte og tilsett paprika og vårløk. La det surre et par minutter. Tilsett curry. Stek videre et par minutter på middels varme.
5. Tilsett kokosmelk og kok opp. La det putre 2-3 minutter og bland inn brokkoli og sukkererter. Varm opp og server curryen med Liv Laga Miniboller, ris og et dryss koriander.