Kjapp og grønn hverdagsmiddag med enkle ingredienser

Det er enklere enn du tror å lage smakfulle, grønnsaksbaserte hverdagsmiddager. Du trenger ikke en lang handleliste med ukjente ingredienser. Her er oppskrift på supersunn tacobowl og frittata, en italiensk omelett – familiefavoritter som du lager i ekspressfart!

Hverdag tacobowl nettside 9x5

Er du en av de mange som vurderer å introdusere flere vegetarmiddager i ukemenyen? I en travel hverdag er det viktig at middagen lages raskt, og ikke minst, at maten faller i smak hos alle rundt bordet. HOFF Liv Laga er en serie med vegetarprodukter fra HOFF som sikrer deg skikkelig gode, grønne måltider i ekspressfart.

Ukomplisert og raskt
Mange tror at det er komplisert å lage grønnsaksbasert mat. Må man fermentere? Sylte? Og hva er egentlig miso og silketofu? Med HOFF Liv Laga-serien har du et ferdiglaget utgangspunkt, som tilberedes i stekeovnen mens du forbereder resten av middagen. Du kan velge mellom to ulike plantebaserte burgere (original og italiensk), røkte vegetargrillpølser og miniboller med hvitløk og urter. Porsjonene er rause, så her blir alle mette.

Klar, ferdig, spis!
Hverdagsmiddager kan være både kjappe, sunne og vegetariske. En frittata smaker alltid godt, og når du fyller den med deilige, knasende grønnsaker og HOFF Liv Laga miniboller, så får du et komplett måltid. Forskjellen på en vanlig omelett og en frittata er at sistnevnte skal stekes over lav varme til fyllet fester seg. Her får du middag i én panne, noe som sparer både tid og oppvask i en travel hverdag. Server med godt brød, friske urter, og voila!
Oppskrift på fritatta med HOFF Liv Laga miniboller med hvitløk og urter

Tacobowl, ja takk!
Har du barn eller ungdom i huset, er det ingen hemmelighet at alle oppskrifter som inneholder ordet «taco» er en favoritt. Hvorfor ikke erstatte det røde kjøttet med en plantebasert burger? Alle vet jo at det som egentlig gir liv til tacoen er tilbehøret: avokado, røde kidneybønner, mais, rødløk, paprika, lime – og ikke minst det deilige krydderet. HOFF Liv Laga plantebasert burger original har allerede en smak av Mexico, så dette er en perfekt match! Dagens ungdom vet bedre enn noen, viktigheten av å satse på miljøet, og dette er en rett som vil falle i smak hos alle.
Oppskrift på tacobowl med HOFF Liv Laga plantebasert burger

Kortreist og bærekraftig
HOFF produserer sine HOFF Liv Laga-produkter på Gjøvik og på Sundnes i Trøndelag. Ingrediensene er så kortreiste som overhodet mulig, fordi ansvaret for å ivareta miljøet er et felles løft. Hva du velger til middag er like viktig som hvordan og hvor produsentene velger å produsere sine produkter. Der det er mulig, gjør HOFF produktene veganske, og uansett vil alle vegetarproduktene alltid være soyafrie. HOFF Liv Laga-produktene er akkurat det de lover – ren mat, kortreiste råvarer og mye smak. Perfekt for deg som bryr deg.
Finn flere Liv Laga-oppskrifter her