Sunne, grønne middager som hele familien elsker

Har du ambisjoner om å lage sunnere og grønnere hverdagsmiddager for familien? Når man er skrubbsulten og barna rynker på nesen av blomkål, er det praktisk å ha løsningen i fryseren!

Hverdag pølsewok nettside 9x5

Norske middagsbord blir stadig grønnere, og mange har introdusert kjøttfrie mandager i ukemenyen. Med HOFF Liv Laga-produkter i fryseren, er du aldri langt unna en sunn og smakfull middag som metter.

Grønn inspirasjon
I hverdagen skal det gå raskt, men raskt trenger ikke å være synonymt med usunt. Tvert imot. HOFF Liv Laga er en ny vegetarserie fra HOFF som løfter frem sunne ingredienser – helt uten kjøtt. Produktene inneholder ikke prosesserte soyabønner, men er basert på sunne råvarer som norske poteter, proteinrike linser, masse gode grønnsaker, kikertmel og krydder. Du kan velge mellom to ulike plantebaserte burgere (original og italiensk), røkte vegetargrillpølser og miniboller med hvitløk og urter.

Familievennlige oppskrifter
Det er en kjentsak at mange barn rynker på nesen av grønnsaker. Når grønnsakene ligner mat de kjenner fra før, som burgere, pølser og miniboller, får pipa fort en annen lyd. Hvorfor ikke lage en deilig grønnsakswok som du serverer med røkte vegetargrillpølser og byggris? HOFF Liv Laga Vegetargrill er røyket over ekte bøkeflis, og har derfor den gode røkesmaken du forbinder med grillpølser. Byggris er et svært sunt og fiberrikt alternativ til vanlig ris. Oppskrift på ovnsbakte grønnsaker med HOFF Liv Laga røkt vegetargrill og byggris

Eller hva med en fyldig suppe som får ekstra substans av vegetarburger i biter? Dette er mat som metter, og som gir deg god samvittighet. Ikke bare smaker det nydelig, men det er også bra for planeten. Vinn-vinn!
Oppskrift på gulrot- og ingefærsuppe med Hoff Liv Laga italiensk vegetarburger

Ingen sak å kokkelere grønt
Når du har den vegetariske hovedingrediensen i fryseren, så er det enkelt å supplere med fristende, sunt tilbehør. Gjør det enkelt med en grønn salat og god dressing. Eller lag en rotgrønnsaksmos, en ratatouille, pastasalat eller en wok. Produktene i HOFF Liv Laga-serien tilberedes i stekeovnen mens du lager tilbehøret. Null stress, samtidig som du vet at alle – både små og store – blir mette.

Sunt og enkelt
Liv Laga fra HOFF gir deg en snarvei til sunne og enkle vegetarvalg i hverdagen. Du trenger ikke å være en dreven kokk for å lykkes, og du trenger ikke å bruke timevis på forberedelsene. Resultatet er forutsigbart, så det er aldri vanskelig å gjenta en oppskrift dersom den blir en hit rundt middagsbordet. Klar for å lage litt grønnere hverdagsmiddager? Finn flere Liv Laga-oppskrifter her