Tacobowl med HOFF Liv Laga Plantebasert Burger Original

Rask lykke for liten og stor blir det garantert med en stor tacobowl, proppfull av HOFF Liv Laga Plantebasert Burger Original, grønnsaker og en fløyelsmyk kremet guacamole. Server den gjerne på en mandag eller tirsdag, så kan du samtidig benytte sjansen til å bli kvitt litt rester etter helgen, hvis du har det.

Hverdag tacobowl nettside 9x5

(4 personer)
Du trenger:
1 pk (4 stk) HOFF Liv Laga Plantebasert Burger Original
2 hjertesalat (evt. isberg eller crispi)
½ agurk
1 rød paprika
1 liten rødløk
12 små tomater (evt. 2 store)
4 never spirer
1 liten boks mais
4 ss kidneybønner

Kremet guacamole
2 middels store avokado
1 fedd hvitløk, finrevet
Ca. 1 ss presset lime
2 ss rømme (eller platebasert erstatning for rømme)
Ca. ½ ts salt
½ ts kvernet sort pepper

Til servering:
Ananassalsa eller tacosaus
Tortillachips
Revet ost (gjerne plantebasert)
Frisk koriander

Slik gjør du:
1. Tilbered vegetarburgerne etter anvisning. Del i terninger eller strimler.
2. Guacamole: Ha alle ingrediensene i en egnet bolle, kjør det til en glatt masse med stavmikser, eller mos det til en jevn krem med en gaffel. Smak til med lime, salt og pepper.
3. Riv salat og legg i en stor dyp bolle eller i flere små. Kutt agurk i terninger, paprika og rødløk i tynne strimler og tomater i to. Sil av kraft på mais og bønner.
4. Legg alle ingrediensen gruppevis på salaten og server med en god salsa, revet ost, frisk koriander og gjerne litt tortillachips om du har det.

Tips:
Her kan man fint bruke alle HOFF Liv Laga sine produkter og gjerne blanding av flere.
Glad i sterk mat? Smak til guacamolen med finhakket rød chili, rødløk og koriander.

Varier gjerne med andre typer grønnsaker og frukt som for eksempel vårløk, selleristang, ulik typer paprika, mango, ananas, soyabønner eller det du måtte ha for hånden.