Liv Laga Røkt Vegetar Grill med pastapestosalat

Grilling hjemme
Barn elsker når man kan forsyne seg av flere ting, så hvorfor ikke lage en liten mini grillbuffet hjemme. Grill noen gode Liv Laga Røkt Vegetargrill, lag en enkel pastapestosalat og noen små deilige spyd med våre miniboller. Servert med et par dipper, pølsebrød og en liten saftig overraskelse til dessert – helt enkelt en vannmelon på ispinne, tipper vi du får fornøyde barn og voksne.

Grill barn nettside 9x5

(4 personer)
Du trenger:
8 stk Hoff Liv Laga Røkt Vegetargrill (tint)
Pastapestosalat:
350 g pastaskruer

Pesto:
1 stor potte frisk basilikum
60 g cashewnøtter, usaltet
1 fedd hvitløk
Ca. 1 ½ dl olivenolje
60 g revet parmesan
Ca. 1 ss presset sitron
Litt salt og nykvernet sort pepper
12 cherrytomater, delt i to
2 ss marinert fetaost i terninger

Til servering:
Spyd med Liv Laga Miniboller med hvitløk og urter
Vannmelon på ispinne
Rømmedipp, aioli og/eller ketchup

Slik gjør du:
1. Grill pølsene på middels sterk varme til de er gjennomvarme.
2. Kok pasta etter anvisning. Sil av og skyll pastaen raskt under kaldt vann.
3. Pesto: Ha basilikum, nøtter og hvitløk i en foodprosessor eller hurtighakke. Kjør sammen til det er finkuttet, spe med olje i en tynn stråle. Tilsett parmesan, kjør raskt sammen, smak til med sitron, salt og pepper.
4. Bland sammen kokt pasta og halvparten av pestoen, server resten ved siden av. Ha over litt fetaost og tomater delt i to.

Tips:
Enkle vegetarspyd: Stek Liv Laga Miniboller etter anvisning. Del litt agurk og gulost i terninger, kutt cherrytomater i to og tre på spyd sammen med miniboller.
Server med en god dipp som en mild salsa, rømmedressing, aioli eller ketchup. Hoff Opphøgde Potteter, pølsebrød eller lomper er også stor favoritt til våre grillede vegetarpølser.

Superenkelt og stor stas:
Melon på ispinne. Skjær vannmelon i trekanter og tre på ispinner eller trespyd.