Liv Laga Vegetarburger med squashsalat og myntedressing

30. januar 2019

Denne oppskriften passer tipp topp for de som liker rene, friske og naturlige smaker.

Kombiner Liv Laga vegetarburger med hvilken som helst salat – og vips så har du en mettende og proteinrik middag.

Du trenger:

4 Hoff Liv Laga Vegetarburger med tomat og ost
1 pk Hoff Opphøgde Potteter Søtpotet

Myntedressing:
2 dl rømme (evt. Kesam)
1 ss presset sitron
1 dl frisk mynte, finhakket
½ ts sukker
Litt salt og pepper

Squashsalat:
1 stor squash (grønn eller gul)
½ pk ruccula (evt. litt spinat)
4 ss olivenolje
Ca. 2 ss presset sitron
1 ts rød chili, finhakket
Litt salt og pepper

Slik gjør du:

1. Stek Liv Laga Vegetarburgere og søtpotet etter anvisning på pakken.

2. Bland sammen alle ingrediensene til myntedressingen.

3. Skjær tynne strimler av squash med en bred grønnsakskreller (del de tykkeste strimlene i to på langs) og ha det i en bolle. Visp sammen olivenolje, sitron og chili. Hell over squashen, smak til med salt og pepper og bland til slutt inn ruccula.

4. Del gjerne vegetarburgerne i to og server sammen med squashsalat, myntedressing og nystekte søtpotetfries.

Tips: Myntedressing kan erstattes med rømmedressing, aioli eller tzatziki.

Tilberedning av Liv Laga vegetarburgere:

Tilberedes i stekeovn fra frossen tilstand.

  1. Forvarm ovnen til 200 °C (eller i varmluft 180 °C)
  2. Fordel Liv Laga vegetarburgerne utover i en langpanne, gjerne med bakepapir i bunnen.
  3. Sett brettet med Liv Laga vegetarburgere midt i ovnen, og stek dem til de er sprø, ca. 15 – 18 minutter.
  4. Steketiden vil variere noe fra ovn til ovn.
Squash3