Pappahjerte om Liv Laga: – Går vanlig hamburger en høy gang

Den populære pappabloggeren er full av lovord om Liv Laga vegetarburger, og sier han har funnet en ny middagsfavoritt.

Peter Kihlman driver bloggen Pappahjerte, som er Norges største pappablogg. Vi ga han oppdraget med å teste og servere nyheten Liv Laga vegetarburger sammen med hele familien. På bloggen skriver han følgende om det nye middagsalternativet:

– Du kommer sikkert til å tro jeg er gal når jeg skriver dette, men i helgen har vi prøvd en kjøttfri nyhet som jeg med hånden på hjertet tør påstå at muligens er bedre enn originalen!

Les hele blogginnlegget om Liv Laga vegetarburger her.

Serverte en klassisk burger

Pappahjerte valgte å servere vegetarburgerne på klassisk burgervis, og slik han ville gjort det i hverdagen.

Pappahjerte serverer Liv Laga vegetarburgere fra HOFF

– På travle hverdager er målet egentlig bare å få i barna mat så fort som mulig, og derfor gikk jeg for en rask og effektiv løsning. Vegetarburger på butikkjøpte hamburgerbrød, servert med HOFF søtpotetfries og litt tilbehør som salat, mais, tomater og gulrotstaver, forteller han.

– Hvordan vil du beskrive smaken? Smakte dere på begge varianter, både Tomat og Ost og Original?

– Burgerne var overraskende smaksrike! God smak av spennende krydder og hadde jeg ikke visst at det var vegetarburger, ville jeg aldri gjettet det. Min favoritt av de to er «Tomat og Ost», men begge to går vanlig hamburger en høy gang.

– Perfekt for en småbarnshverdag

Travle småbarnsforeldre vet alt om hvor utfordrende det kan være å finne raske middagsalternativer som både store og små liker, og som er bra for kroppen. Pappahjerte er klar i talen på hvordan han vil beskrive Liv Laga som middagsalternativ.

– Raskt og kjempegodt! Disse burgerne kan jo varieres i det uendelige og da er det fint at basen er rask, god og næringsrik. Perfekt for en småbarnshverdag.

Pappahjerte og familien tester Liv Laga vegetarburgere fra HOFF

– Du skriver på bloggen at du likte burgerne svært godt? Ble du overrasket?

– Ja, litt. Ikke fordi jeg likte burgerne, men fordi jeg likte dem så utrolig godt. Siden da har jeg funnet ut at de også funker til mye annet, slik som for eksempel sammen med salat, eller bare som skikkelig mettende pålegg på knekkebrød.

Han ser også for seg følgende muligheter å servere vegetarburgerne på:

– De kan kuttes på langs og legges i pølsebrød, hakkes i mindre biter og legges i taco og mye mer. En verden av muligheter!

Les også: Raske middager for folk i farta

Vil velge vegetarburger fremfor hamburger

Pappabloggeren forteller at Liv Laga vegetarburgere kommer til å bli et fast innslag på middagsbordet.

– Oh yes, uten tvil! Jeg kan absolutt se for meg å bruke vegetarburgere fremfor hamburgere fremover. Bedre på smak og sunnere, kan jo ikke bli feil det!

– Tror du at du kan finne på å servere vegetarburgerne på en kveld med kompisene dine også?

– Absolutt. Med gode fries inntil, kanskje noe godt i glasset, så passer de perfekt for en kveld med gutta. Men da tror jeg ikke jeg kan si at det er vegetarburgere først. Det får de finne ut av når de lurer på hvorfor burgeren smaker så godt, sier han.

Pappahjerte og familien koser seg med Liv Laga vegetarburger fra HOFF