Pasta pomodoro med Liv Laga Miniboller
Denne klassiske italienske tomatretten passer perfekt til Liv Laga Miniboller.
Du trenger:
Til 4 personer
1 pose Liv Laga Miniboller
4 fedd hvitløk
2 ss olivenolje
2 bokser tomater
½ ts salt
3 stilker basilikum
50 g parmesan
2 ss meierismør
400 g spaghetti
3 ss salt
Slik gjør du:
1. Lag miniboller etter anvisning på pakken.
2. Ha olivenolje i en gryte, skrell og knus hvitløk med baksiden på en sleiv. Ha i gryta og la surre i noen minutter.
3. Ha tomater i gryta med basilikum og salt. Skru opp varmen og la putre godt i 7-8 minutter, rør og skrap innimellom i bunnen.
4. Kok opp pastavann, ha i spaghetti. La det koke til nesten ferdig. Ta vare på et par dl av kokevannet. Løft spaghettien med en klype eller pastasleiv over i tomatsausen og la koke ferdig i gryta. Bruk tangen til å hele tiden vende spaghetti inn i sausen, slik at den får saus over det hele. Tilsett litt av kokevannet hvis det koker helt ut.
5. Når pastaen er al dente, riv over halvparten av parmesanen, ta vekk gryta fra plata og rør inn smør. Server med Liv Laga Miniboller og mer revet parmesan.