Vegetarburgere i strimler med pitabrød
Denne middagsretten må du prøve! Oppkuttede vegetarburgere på pitabrød med Gorgonzola-ost, grønnkål, epler, granataeple og nøtter smaker rett og slett fantastisk godt.
Litt kutting, steking, blanding og smøring er alt som skal til for å kunne servere denne deilige retten med vegetarburger i hovedrollen.
Du trenger:
4 vegetarburgere
4 pitabrød
½ beger creme fraiche
½ gorgonzola
2 never grønnkål
2 epler
1 granateple
1 neve valnøtter
2 ss honning
Slik gjør du:
Stek pitabrød i en panne i litt smør til de blir gyldne. Press de litt! Stek så burgerne og del i strimler. Bland creme fraiche og Gorgonzola til en grov krem. Smør pitabrød med blåskimmelostkremen og topp med revet grønnkål, epleskiver, burger i strimler, granateple, valnøtter og litt honning.
Tilberedning av Liv Laga vegetarburgere:
Tilberedes i stekeovn fra frossen tilstand.
- Forvarm ovnen til 200 °C (eller i varmluft 180 °C)
- Fordel Liv Laga vegetarburgerne utover i en langpanne, gjerne med bakepapir i bunnen.
- Sett brettet med Liv Laga vegetarburgere midt i ovnen, og stek dem til de er sprø, ca. 15 – 18 minutter.
- Steketiden vil variere noe fra ovn til ovn.
