Raske middager for folk i farta

Hva sier du til smarte middagsretter som kan gjøre hverdagen enklere uten at det går på bekostning av smak og en god matopplevelse? Prøv vegetarburgere.

Travle hverdager. Puh! Det er de det er flest av, ikke sant? Da er det godt å vite at det finnes middagsløsninger som gjør det enklere for dere å få god mat raskt servert på bordet. Nyheten Liv Laga vegetarburgere fra Hoff kan være løsningen – på ett eller flere middagsmåltider – når små og store mager skal mettes med noe godt og næringsrikt. Her er det bare fantasien som setter grensene for hvordan burgerne kan serveres. Gjør det enkelt å server en vegetarburgere med burgerbrød, litt salat, sylteagurk, ost, tomat og agurk, eller dra på litt ekstra når du har tid til det og server burgerne som en egen tallerkenrett sammen med søtpotetfries, avokado, salat og en deilig saus. Vegtarburgerne gjør seg med andre ord like godt til middag på en hverdag som til lørdagskosen. Forskjellen er kanskje bare at du i helgene kanskje har litt mer tid til å gjøre det lille ekstra ut av serveringen hvis du ønsker det.

Les også: Prøv nyheten Liv Laga vegetarburger

Vegetarburgere i to varianter

Vegetarburgerne fra Hoff har smaker og innhold som bør passe de fleste ganer. Den ene Liv Laga vegetarburgeren er laget av potet, linser, soltørkede tomater og ost, og har en herlig italiensk smak. I den andre varianten, som er laget av potet, linser, aspargesbønner og mais, er inspirasjonen hentet fra Mexico. Her er det bare å prøve seg frem for å finne sin favoritt.

Vegetarmat – bra for kroppen og bra for miljøet

Men hva med de i familien som alltid vil ha kjøtt, tenker du kanskje? Fortvil ikke. Vi tror faktisk ikke at de kommer til å savne kjøttet. Ja, så saftige og smakfulle er de grønne burgerne, at vi tror selv den mest kjøttglade i familien kan la seg overbevise. Og visste du forresten at det å ha ett eller flere kjøttfrie middager i uken faktisk er bra både for deg og miljøet? Ifølge Framtiden i våre hender står verdens kjøttproduksjon i dag for om lag 15 prosent av klimagassutslippene. Ved å endre litt på hva vi spiser kan vi med andre ord være med på å gjøre matvanene våre mer bærekraftige. Les mer om hvorfor vi bør spise mer grønt her.

Noen kjøttfrie måltider er også bra for deg og kroppen din. Ifølge kostholdsrådene til Helsedirektoratet bør vi spise mindre bearbeidet og rødt kjøtt for helsens skyld. Da er det bra det finnes enkle og gode kjøttfrie alternativer som gjør det enkelt for aktive og travle familier å få maten på middagsbordet.

Liv Laga vegetarburgere fra Hoff raske middagstips

Gode og grønne middagstips med vegetarburgere

Vi har satt sammen fire fristende og smakfulle vegetarretter med Liv Laga vegetarburgere i hovedrollen:

  1. Vegetarburgere i strimler med pitabrød
  2. Tacowraps med vegetarburgere i strimler
  3. Vegetarburger med tomatsalat, polkabeter og mozzarella
  4. Vegetarburgere med ovnsbakte grønnsaker og appelsin- og chevresalat
  5. Avocadotoast med vegetarburger og egg
  6. Vegetarburger med guacamole og pannestekt paprika
  7. Vegetarburger med spinat og rødbetkrem
Liv Laga vegetarburgere fra Hoff rask middag for fork i farta
Hu hei hvor det går i hverdagen i en familie med store og små som er aktive på mange fronter. Hente og bringe. Jobbe, vaske, fikse og ordne, gjøre lesker og trene. Med så mye på agendaen er det godt å vite at det finnes raske og smarte middager du enkelt kan servere store og små med god samvittighet, som både smaker og metter godt.