Stekt ostepølsebrød med Liv Laga Røkt Vegetar Grill

Her kombinerer du både pølse og ostesmørbrød.
Hvor digg kan det egentlig bli?

Du trenger:

4 Hoff Liv Laga Røkt Vegetar Grill
4 pølsebrød
2 ss mykt smør
½ ts hvitløkspulver eller 1 fedd hvitløk. presset
300 g revet ost
4 ts sennep, hvis du vil
4 vårløk, finhakket

Slik gjør du:

1.Del pølsebrødene hvis de ikke er ferdigdelt. Pass på at de ikke blir skåret helt gjennom.

2.Brett forsiktig ut og kjevle dem ganske flate.

3.Bland sammen smør og hvitløk og smør utsidene av pølsebrødene.

4.Del Liv Laga Røkt Vegatar på langs, men ikke helt gjennom. Brett ut og stek dem på middels varme i en stekepanne til de er gylne på begge sider. Legg til side.

5.Legg i pølsebrødene i pannen med smørsiden ned. Hvis du liker sennep, så smør litt på hvert brød. Dryss over litt revet ost, legg en splittet Liv Laga Røkt Vegetar på hvert brød (du må nok steke i flere omganger), dryss på litt mer ost og litt av vårløken og legg på et lokk. Stek til osten er smeltet og brett over med en stekespade.

6.Gjenta med resten av brød og Liv Laga Røkt Vegetar og dryss på resten av vårløken ved servering.