Taco med Liv Laga Miniboller

Det blir absolutt ikke feil å bytte ut kjøttet i fredagsfavoritten med Liv Laga Miniboller

Du trenger:

Til 4 personer

1 pose Liv Laga Miniboller
4 medium store tacolefser
4 vårløk
4 ss rømme
1 hjertesalat
4 ss hakket koriander

Salsa:
250 g tomat
1 vårløk
½ lime
1 ss olivenolje
½-1 rød chili
2 ss hakket koriander

Ertehummus:
4 dl grønne, fryste erter
1 lime
1 ss olivenolje
1 ts spisskummin
½ ts salt

Slik gjør du:

1. Stek miniboller etter anvisning på pakken. I mellomtiden kan du forberede resten.
2. Salsa: Hakk tomater og vårløk i små biter. Bland det i en liten bolle sammen med lime, olje, chili og koriander. Sett til side.
3. Ertehummus: Kok opp ertene og la det koke i 1 minutt. Sil av og ha det i en bolle og bland inn olje og spisskummin. Smak til med lime og salt. Sett til side.
4. Varm opp lefsene i folie. Finsnitt salat. Anrett lefsene med et lag ertehummus, litt salat, salsa, miniboller og rømme. Server med et dryss av hakket koriander.

Hof liv laga sept2020 1364