Grill grønt i sommer!

Grillfest uten kjøtt? Absolutt ikke noe problem. Vegetarmat egner seg perfekt på grillen. HOFF Liv Laga består av saftige vegetarburgere, grillspydvennlige miniboller og røkte vegetarpølser som gir et grønt løft til måltidet. Du supplerer selvsagt med sesongens knasende sprø grønnsaker.

Livlaga native1 grill 1200x627

Mange forbinder fortsatt grilling med tunge kjøttstykker, men hvorfor ikke supplere (eller bytte ut) kjøttet med grønne alternativer? Kanskje viser det seg at noen av gjestene er vegetarianere? Da er det godt å ha en vegetarburger, eller noen vegetarpølser i bakhånd.

Kortreiste grønnsaker
HOFF Liv Laga er en produktserie utviklet i Norge, basert på kortreiste grønnsaker. To typer vegetarburgere (original og italiensk), røkte vegetarpølser og anvendelige miniboller. Dette er saftige og smakfulle alternativer til kjøtt, som trenger kort tid på grillen. Hvordan du serverer dem, er opp til deg!

Barnas vegetarfavoritter
Det er ingen hemmelighet at barn elsker grillmat, og de liker å forsyne seg av flere ting. Kjøttfrie alternativer vil skli ned på høykant når du tilbyr en liten grillbuffet til de minste! Vegetarpølse i brød, med ketchup og sennep vil utvilsomt være en favoritt, gjerne med en mild pasta-pestosalat ved siden av.

Oppskrift HOFF Liv Laga røkt vegetargrill med pesto-pastasalat

Barn elsker også grillspyd, fulle av godsaker. HOFF Liv Lagas miniboller smaker friskt og godt, med et hint av hvitløk. Tre minibollene på spyd med agurk og ost i terninger, samt søte cherrytomater. Serverer du disse med en god dipp eller rømmedressing, og kanskje noen HOFF Opphøgde Potteter, så vil barna forsyne seg med begge hendene. Til dessert gjør du det enkelt, med vannmelon tredd på ispinne.

Grønn gourmetburger
Voksne ganer tåler mer trøkk enn en barnemunn, og med HOFF Liv Lagas vegetarburgere har du et perfekt grønnsaksbasert utgangspunkt for en saftig og smakfull burger. Pimp din egen variant, eller la deg inspirere av gourmetalibiet Vegetarburger med creamed corn, teriyakimarinert sopp og brie. For en ekstra touch av luksus, kan du velge brioche-burgerbrød. Denne burgeren vil uansett få gjestene dine til å slikke seg på fingrene og be om oppskriften! Du trenger selvsagt ikke å innrømme at du ikke har laget dem fra bunnen av, eller at det tok et kvarter å lage dem. Varier gjerne med andre typer tilbehør, og ulike typer ost.

Matglede med god samvittighet
Sommersesongen er en gave til alle som vil ta sunne matvalg. Nå bugner de norske åkrene av sprø sukkererter, saftige gulrøtter og spenstige, grønne asparges. Man skal heller ikke kimse av en ordentlig god, grønn salat laget med ulike salatsorter. Lag en hjemmelaget vinaigrette, og vips er du i Frankrike. Som tilbehør til grillproduktene fra Liv Laga kan du servere en frisk tzatziki når den norske agurken er i sesong. Bak en vakker focaccia med grønnsakspynt, og sleng gjerne et par folieinnpakkede poteter på grillen. Dette er godsaker som gjør at grillfesten varer lenge, og ingen vil savne kjøttet!