Nyhet! Norges mestselgende vegetarburger med ny smak

HOFF Liv Laga Vegetarburger har vært Norges mest solgte fryste vegetarburger de to siste årene. Nå lanserer potetspesialisten fra Gjøvik en helt ny burger med italiensk smak.

- HOFF vil gjøre det lettere for nordmenn å spise mindre kjøtt. Det er bra for kroppen og bra for miljøet. Dette er et samfunnsansvar vi tar på alvor. Vi tror dessuten at mange ønsker seg produkter med mer grønnsaker, ikke nødvendigvis kjøtterstatning, sier markedssjef i HOFF, Anita Helland.

Proppfull av smak og grønnsaker

HOFF Liv Laga Italiensk Vegetarburger er smaksrik og saftig, og egner seg like godt i brød med salat og dressing som i en wrap med frisk salat. Burgeren er sprø på utsiden og myk inni. Den er proppfull av gode grønnsaker og masse smak, og tilberedes i stekeovnen, i en stekepanne eller på grillen.

HOFF Liv Laga Italiensk Vegetarburger produseres i Trøndelag, og lages av kortreist rårevet norsk potet og masse gode grønnsaker. Burgerne inneholder blant annet linser, kikerter, mozzarella, soltørket tomat, quinoa, spinat, hvitløk og oregano.

- Av bærekrafthensyn er det et bevisst valg at det ikke benyttes soyabønner i noen av HOFF Liv Laga-produktene, fortsetter markedssjefen.

Bruschetta med HOFF Liv Laga Italiensk Vegetarburger

En av Italias mange yndede matretter er den svært populære bruschettaen, og ikke uten grunn. Dette er nemlig skikkelig «kosemat». Lyst brød stekes gyllent og sprøtt i olivenolje, gnis inn med hvitløk og toppes med en saftig tomatsalat. Her er vår egen vri med HOFF Liv Laga Italiensk Vegetarburger, fersk mozzarella og ruccula.

Liv laga bruchetta u pack

Du trenger:

Til 4 personer

2 pk HOFF Liv Laga Italiensk Vegetarburger

Ristet brød:
4 store skiver fint landbrød, eller etter ønske
Olivenolje
2 fedd hvitløk, delt i to

Tomatsalat:
4 plommetomater, av god kvalitet
3 ss olivenolje
1 båt hvitløk, finrevet
1 neve frisk basilikum, finhakket
Ca. ½ ts salt
½ ts nykvernet sort pepper
250 g fersk mozzarella, i tynne skiver
Litt ruccula

Slik gjør du:
1. Stek vegetarburgere etter anvisning. Del i litt tykke skiver.
2. Stek brødskivene gylne og sprø på begge sider i en varm stekepanne med litt olivenolje. Gni over de sprø brødskivene med hvitløksfedd.
3. Del tomatene i fire, ta ut frøene, skjær tomatkjøttet i små terninger. Bland sammen med olivenolje, hvitløk og basilikum. Smak til med salt og pepper.
4. Legg litt ruccula og mozzarella på brødskivene. Ha over godt med tomatsalat og til slutt HOFF Liv Laga Italiensk vegetarburger. Pynt gjerne med frisk basilikum.

Tips:
Finhakk gjerne litt rødløk og vend inn i tomatsalaten.
Lag små munnfuller av bruschetta ved å bytte ut brød med tynne skiver av bagett. Skal du lage til mange, drypp brødet med olivenolje og stek de gylne og sprø i stekeovn ved ca. 200 ˚C.

Flere fristende retter med HOFF Liv Laga Italiensk Vegetarburger:
Aglio e olio med italiensk vegetarburger
Panzanella a la Liv Laga
Risotto med Liv Laga italiensk vegetarburger